[Persbericht]The Annual Fitness Challenge T-shirt Pickup

Feb 27, 2018 | News, Press releases

The Annual Fitness Challenge T-shirt Pickup op 28 februari, 1, 2 en 3 maart bij lokaliteit Fundashon Alton Paas te Winkelcentrum Colon

 

WILLEMSTAD, Aanstaande zondag, 4 di mart 2018, vindt de 5de editie van The Annual Fitness Challenge plaats. Zoals elk jaar wordt deze evenement gehouden op International School. Fundashon Alton Paas is klaar om te starten met registratie en uitdelen van T-shirt.  

 

Dankzij de medewerking van diverse instanties, is de stichting klaar voor de 5de editie van The Annual Fitness Challenge. Op de dagen woensdag 28 di februari, donderdag 1 maart en vrijdag 2 di mart 2018 van 4:00 uur s’middags tot 7:00 uur kunnen iedereen zich regsitreren en hun T-shirt en wristband meenemen.   De registratie gebeurt bij de localiteit van  Fundashon Alton Paas te Winkelcentrum Colon. Op zaterdag 3 maart van 10:00 uur tot en met 14:00 is het ook mogelijk om te registreren, T-shirt en wristband mee te nemen.  Iedereen moet hun kaart bij zich hebben om te registreren. Degenen die nog een kaart moeten kopen, kunnen dit doen bij Samson Winkelcentrum Colon en hierna zich begeven naar de lokaliteit van Fundashon Alton Paas, Colon om te registreren en T-shirt op te halen.

Zoals eerder vermeld kaarten zijn verkrijgbaar bij Mensing Caminada, Van den Tweel Zeelandia, Samson Colon. Momenteel ook bij Body Beach Wellness Club, Avila Wellness Club en Oxygen Fitness Curaçao.

The Annual Fitness Challenge is de jaarlijkse fondswervingsactiviteit van Fundashon Alton Paas. Het opgehaald bedrag is ter bekostiging van intensieve bewegingstherapie en transport voor personen met een dwarslaesie, stroke (CVA) of andere neurologische aandoeningen.

Fundashon Alton Paas nodigt de gemeenschap, bedrijven en andere groepen om hun team te vormen en mee te doen aan de 5de editie van The Annual Fitness Challenge om gezamelijk te bewegen “#UniDenMoveshon”.