Fundashon Alton Paas is dankbaar aan Rotary Club Willemstad

May 16, 2024 | News

Fundashon Alton Paas is dankbaar aan Rotary Club Willemstad voor een succesvolle ROTA FUN(D)RIVE.

 

WILLEMSTAD, Rotary Club Willemstad heeft haar speciale evenement ROTA FUN(D)RIVE georganiseerd om fondsen in te zamelen voor een nieuwe rolstoeltoegankelijke auto om meer mensen in rolstoelen op Curaçao te kunnen vervoeren via de transportdienst van Fundashon Alton Paas genaamd Wheelee.

Op 5 mei 2024 organiseerde Rotary Club Willemstad hun ROTA FUN(D)RIVE in de vorm van een autorally waarbij één of meer personen zich konden registreren als team om verschillende letters en cijfers te zoeken en op verschillende strategische locaties rond Curaçao opdrachten uit te voeren, om uiteindelijk te eindigen bij het Pasawá-gebouw aan de Caracasbaaiweg.

Dit initiatief heeft verschillende sponsors en deelnemers aangetrokken waarbij een aanzienlijke bedrag is binnengehaald, wat zal bijdragen aan de helft van de kosten voor de nieuwe auto voor Wheelee. Dit is een enorme prestatie. Dank aan iedereen die geloofde in Rotary Club Willemstad en de goede doel om Curaçao inclusiever te maken.

Rotary Club Willemstad heeft het Wheelee-project van Fundashon Alton Paas geselecteerd om bij te dragen aan het verlagen van de drempel voor toegankelijk vervoer op Curaçao. Op deze manier kunnen mensen in rolstoelen of met mobiliteitsproblemen ook deelnemen aan sociale activiteiten. Dit omvat bezoeken aan familie, naar de kerk gaan, naar de bioscoop, naar een discotheek of concert, naar een sportevenement, kortom, de mooie dingen van het leven waar een persoon met een handicap recht op heeft om van te genieten, net als ieder ander.

Fundashon Alton Paas wil alle sponsors, deelnemers en in het bijzonder Rotary Club Willemstad bedanken voor het organiseren van dit evenement. Laten we samen blijven werken om de drempel voor toegankelijk vervoer te verlagen en te streven naar een inclusief Curaçao.