Avila Beach Hotel de venue voor de conferentie ‘Kòrsou Aksesibel’

Aug 18, 2019 | News

WILLEMSTAD, zoals het al is aangekondigd, op 13 september aanstaande vanaf 9:00 uur ’s ochtends start de conferentie ‘Kòrsou Aksesibel’. Met veel dank maakt Fundashon Alton Paas bekend dat Avila Beach Hotel de venue is voor deze conferentie waar u uw kennis kan verbreden om uw vestiging toegankelijk te maken.

 

Het is al bekend dat Avila Beach Hotel aandacht besteed aan toegankelijkheid en daardoor de Curacao Inclusion Award 2017 heeft gewonnen als meest toegankelijke hotel. Toentertijd werd er een audit gehouden bij meer dan 30 hotels, leden van CHATA om te onderzoeken welke hotels aan de eisen van toegankelijkheid voldoen. Via deze conferentie heeft Avila Beach Hotel bijgedragen juist om de toegankelijkheid te blijven bevorderen. Uiteindelijk zal iedereen daar baat bij hebben als wij toegankelijk zijn als eiland.

 

De conferentie start met de presentatie Toegankelijkheid bij Visuele Beperking, gepresenteerd door Zorg en Welzijn Groep Bonaire. De heer Miles Mercera van CHATA presenteert de tema ‘Accessible Tourism’. Toegankelijkheid in de Binnenstad, rapport 2014 en beleid van VVRP over toegankelijkheid in infrastructuur wordt gepresenteerd door Gerald Rosina van Openbare Werken. Website Accessibility wordt gepresenteerd door Profound Projects, de heer Jeff Macolonie. Zo zijn er meer onderwerpen op het programma. Wij hebben nu de mogelijkheid om een infrastructuur te creëren zodat meer mensen actief kunnen participeren en hun vaardigheden kunnen gebruiken om bij te dragen aan onze gemeenschap.

 

Fundashon Alton Paas beschouwt toegankelijkheid als een middel om toegang te krijgen tot onze vaardigheden. Dit betekent meer klanten, meer collega’s, meer toeristen, meer kansen. Dat is de reden waarom deze conferentie van groot belang is en als een voertuig zal dienen zodat we de reis kunnen beginnen om de potentie van Curacao te vergroten door de menselijke capaciteit die op ons eiland leeft. We tellen allemaal mee! Samen kunnen wij het bereiken! De start om toegankelijkheid op Curaçao te verbeteren, zodat we meer handen hebben om meer productief te zijn.

 

Bezoek onze website www.korsouaksesibel.com voor meer informatie en om te registreren. Wij hebben 3 betalingsmogelijkheden: met creditcard via de website, online banking en cash bij ons centrum op Winkelcentrum Colon, unit 4. Na uw betaling kunnen wij uw deelname bevestigen. Help mee om Curacao toegankelijk te maken, registreer vandaag! #korsouaksesibel