[Persbericht] Kaartjes Fitness Challenge-loop bijna uitverkocht

Feb 28, 2019 | News, Press releases

Kaartjes 35 gulden fitness nog wel verkrijgbaar en ook geldig voor Loop

 

Willemstad – Het is bijna 10 maart, de dag waarop Curaçao in beweging komt om de kwaliteit van leven van mensen met een dwarslaesie of een andere neurologische afwijking te helpen verbeteren.

 

Fundashon Alton Paas is blij verrast en dankbaar voor de grote belangstelling uit de gemeenschap voor de 6e editie van de Annual Fitness Challenge. Hierdoor zijn de kaartjes voor de Annual Fitness-Walk van 15 gulden uitverkocht bij de stichting en haar leden. De kaartjes voor de loop zijn nog wel verkrijgbaar bij de verkooppunten Mensing’s Caminada, Van den Tweel Zeelandia, Samsom Colon en Sport Spot Boutique.

Als ook die kaartjes van 15 gulden opraken, zijn er alleen nog kaartjes van 35 gulden voor het fitness-evenement verkrijgbaar. Maar, niet getreurd! Met een kaartje van 35 gulden voor de fitness mag u ook deelnemen aan de loop en, eenmaal terug bij de International School, tevens deelnemen aan de fitness-event(s) van uw keuze. Dit geldt ook voor kinderen en zestigplussers.

De T-shirts zijn er al en u kunt uw shirt op 6, 7, of 8 maart tussen 16.00 en 19.00 uur afhalen bij AP Center Colon, Unit 004 of op zaterdagochtend 9 maart van 09.00 tot 13.00 uur. We willen iedereen die al een kaartje heeft aanmoedigen om uw T-shirt tijdig op te halen, omdat u dan de kans heeft om een passende maat te kiezen. Als u later komt, kunt u alleen nog kiezen uit de maten die over zijn gebleven.