[Persbericht] Nog een keer komen beroemde instructeurs bij elkaar om het verschil te maken

Jan 31, 2019 | News, Press releases

Tijdens de volgende Fitness Challenge van Fundashon Alton Paas 10 maart 2019 bij de International School

WILLEMSTAD, In totaal 14 instructeurs vormen de basis voor het succes van de grootste fundraising-activiteit van Fundashon Alton Paas: de ‘Annual Fitness Challenge’. Speciaal om onze gemeenschap te motiveren om te bewegen, gezond te zijn en tegelijkertijd bij te dragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met een dwarslaesie en andere soorten verlamming.

De Annual Fitness Chalenge draagt de boodschap uit die Fundashon Alton Paas altijd brengt, namelijk dat lichaamsbeweging belangrijk is voor onze gezondheid. Mensen die verlamd zijn en zich niet goed kunnen bewegen moeten des te meer bewegen om te compenseren voor de lichaamsdelen die dit niet kunnen.
Zo ontstond het idee om mensen die wel kunnen bewegen te motiveren. Hierdoor besloten verschillende instructeurs jarenlang steeds opnieuw om deze boodschap te steunen, en dit jaar wordt de zesde keer. Dankzij deze instructeurs kunnen we de Fitness Challenge organiseren. Er zijn drie instructeurs die al 5 jaar lang gratis sessies geven. Daarom hebben we bij wijze van dank een plakkaat gegeven aan Charlyne Balentina (Zumba), Helen Griffith (Pilates) en Sabina Evertsz (spinning).

Ook dit jaar doen ze weer graag mee, omdat ze achter ons staan en zien hoeveel invloed hun bijdrage heeft. Een andere instructeur dit har voor de vijfde jaar meedoet is Janina Charles (yoga). De overige fitness-instructeurs zijn Ruth Kroes, die er weer zal zijn met Pump On Wheels, de speciale sessies voor mensen in een rolstoel.
Raymundo Betancourt gaat Fit Combat geven. We hebben ook twee nieuwe instructeurs dit jaar: Nelson John Tremur, die geeft Salsa Mania en Dangelo Look, die het sessie geeft voor de kinderen. Op het gebied van spinning hebben we Kristely Soleana, Meliza Garmers, Wendley Ursulita, Diana Lopez, voor het eerst bij spinning, Tirsa Garmers en Nancy Werner.

Een programma boordevol enthousiaste instructeurs, die klaarstaan om samen met u het verschil te maken. Voor de ‘Walk” kunnen we weer rekenen op de steun van de Jolly Walkers, die dezelfde route van vorig jaar begeleid. De route van 5 km is als volgt: International School-Margrietlaan – Regentesselaan – Don Martina Blvd – Schottegatweg Nrd – Wilhelminalaan – Margrietlaan en terug bij de International School.

De route van 10km: International School – Magrietlaan – Regentesselaan – Don Martina Blvd richting Fokkerweg – Schottegatweg Zuid – Schottegatweg Oost – Schottegatweg Nrd – Beatrixlaan – Konninginnelaan en terug bij de International School.

Er zullen bordjes op straat zijn die de routes aangeven. Zoals reeds aangegeven, zijn kaartjes verkrijgbaar bij Samsom Colon, Van Den Tweel Zeelandia en Sport Spot Boutique. Dankzij verschillende sponsors kunt u deze keer ook een T-shirt, water en fruit krijgen. De T-shirts worden uitgedeeld op de drie dagen, voorafgaand aan de Fitness Challenge.

Hierover zullen we in februari meer bekendmaken. We willen u motiveren om uw kaartje vandaag te kopen om het verschil te maken, want Jij Kunt Het Ook. #AboTambePor