[Persbericht] Curaçao beweegt met #UniDenMoveshon

Mar 11, 2018 | News, Press releases

Succesvolle 5de editie van ‘The Annual Fitness Challenge’ 

Curaçao beweegt met #UniDenMoveshon

 

WILLEMSTAD – Fundashon Alton Paas kijkt terug op zeer geslaagde ‘Annual Fitness Challenge’. Leden van de stichting zijn zeer dankbaar over de manier hoe sponsoren, vrijwilligers en ook deelnemers, met of zonder lichamelijke beperkingen, dit evenement hebben gesteund. De boodschap was duidelijk. We moeten allemaal bewegen om voorruit te komen!

 De 5de editie van Fitness Challenge, die uit verschillende fitness opties bestond, heeft een halve dag geduurd. Minister van Sociale Ontwikkelingen, Arbeid & Welzijn, Hensley Koeiman was aanwezig bij de opening en heeft samen met Minister van Gezondheid, Milieu en Natuur, Suzy Camelia Romer, voor een mooie speech gezorgd. Bewegen heeft grote voordelen voor de gezondheid en Curaçao moet dat blijven doen!
Na de openingsceremonie, zijn de yogalessen begonnen in de gymzaal en ook konden de deelnemers aan de spinninglessen deelnemen op de parkeerplaats van de International School.
Onder begeleiding van The Jolly Walkers ging ook de 10 km en 5 km loop van start. Iedereen was voldaan met het programma en ook de instructeurs hebben goed werk geleverd.
Drie instructeurs hebben ook een speciale erkenning gekregen, omdat ze al deze 5 jaren, met liefde, les hebben gegeven tijdens The Annual Fitness Challenge. De instructeurs zijn Charlyne Balentina(zumba), Helen Griffith (pilates) en Sabina Everts (eerst stond ze bekend om de Boogie Box Fitness, nu geeft ze spinning).

Fundashon Alton Paas wilt de sponsoren graag bedanken voor hun steun. Coca Cola, EWT, Satex Agencies, Bo Frei Agencies, Mangusa, Cost u less, Esperamos, Lovers  en ook Licores Maduro hebben een mooie bijdrage geleverd.
De Pump-on-Wheels is een zeer speciaal onderdeel van dit evenement. Dit keer hebben bedrijven die kaarten hebben gesponsord, voor gezorgd dat meerdere mensen in een rolstoel hieraan konden deelnemen. Ook waren vele artiesten en mediapersonen aanwezig en hebben hun steun geleverd. Ze hebben een uur lang gespind. Bijvoorbeeld  Rachid Felida, Nicole Maduro, Axel Pikero, dj Jowy, Leo Elizabeth, David Hugo en Sherryvm Koeijers waren van de partij.
Fundashon Alton Paas kan terug kijken op een zeer positieve ochtend.