Aanmelden voor onze Open Dag

 

In een rolstoel zijn, brengt verschillende fysieke uitdagingen met zich mee. Ons lichaam is niet gemaakt om zittend te blijven en niet te bewegen. Bij AP Center krijg een persoon begeleiding, apparatuur en meer om in beweging te blijven ook al kan hij niet zelfstandig bewegen. Met deze aanstaande Open Dag krijg u een afspraak gratis van 45 minuten met een van onze trainers. Tijdens deze afspraak zult u alle informatie krijgen van onze programma’s en kun je ook een paar apparatuur testen.

24-April-2022

10:00 - 16:00

Winkelcentrum Colon unit 4

Onze trainers

Tijdens uw afspraak van de Open Dag krijgt u 45 minuten met een van onze trainers

esaki ta e cover di e blog dikon ta importante pa keda den moveshon

Michel Jourdain

Michel is een van onze trainers, gecertificeerd voor het geven van Activity-based Training (ABT) en geeft ook oefening met begeleiding met zijn grote kennis als trainer.

Valentina Londoño

Valentina is een van onze trainers, gecertificeerd voor het geven van Activity-based Training (ABT). Met haar kennis, ook als dokter, kan zij ook goed aanbevelingen geven over welke programma het beste voor een persoon is.

Gideon Hellement

Gideon is uw assistent in de gym wanneer u komt oefenen. Hij helpt u om gewicht te zetten, voorbereiden van apparatuur en meer zodat u kunt focussen op de oefeningen.

Onze Apparatuur

Tijdens uw afspraak gedurende de Open Dag krijgt u ook de mogelijkheid om onze appatuur te proberen. Zie hier beneden een uitleg van Gideon welke apparatuur we in AP Center hebben.

Onze programma’s

Tijdens de Open Dag krijgt u ook de mogelijkheid om meer informatie te krijgen van de drie programma’s die wij te bieden hebben bij AP Center.

Activity-based training (ABT)

Activity-based Training is een speciale programma met het doel om nieuwe functies te genereren onder de niveau van de laesie of de gebieden die verlamd zijn. Dit gebeurt met behulp van een gecertificeerd trainer in een sessie van een hele uur dat de trainer uw zenuwen en spieren stimuleert met oefening.

Ehersisio bou di Guia (EBG)

Ehersisio bou di Guia (oefening onder begeleiding) is een programma dat focus op uw eigen doelen. De trainer gaat een oefenplan maken speciaal om -uw doelen te bereiken en hij begeleidt en instrueert u om de oefeningen zelfstandig uit te voeren zodat u zelf de oefeningen kunt doen met de verschillende apparatuur die we hebben.

Gym

In de gym krijgt u toegang tot alle apparatuur en andere hulpmidelen die we hebben zodat u zelfstandig de oefeningen kunt doen. Er is een assistent op de vloer beschikbaar om u te helpen met gewicht, uw rolstoel te verplaatsen en apparatuur voor te bereiden zodat u de oefeningen kunt doen.

Getuigenissen

Lees hier beneden een paar getuigenissen van klanten die oefenen hier bij AP Center

Moeder van Jaythro

Voor Jayhtro is het oefenen bij de AP Center hetzelfde als een sport en ook zelfs een hobby. Het heeft hem veel geholpen met zijn ademen, hij kan zijn arm beter bewegen en hij heeft ook meer control over zijn spieren.

Rashon Antonia

Oefening is mijn beste vriend geworden.. Oefening bij AP Center voel zoals een sportschool met mijn eigen personal trainer. Nu kan ik beter staan en kan ik ook langer staan vergeleken met vroeger.

Veelgestelde Vragen

Hier volgt vragen en antwoorden zodat u voorbereid bent om mee te doen bij de aanstaande Open Dag op 24 April 2022 bij AP Center in Winkelcentrum Colon unit 4.

Hoeveel kost het om mee te doen aan de Open Dag?

De open dag is kosteloos. U moet wel vooraf aanmelden want de plekken zijn gelimiteerd

Heb ik een verwijzing nodig om mee te doen aan de Open Dag?

Om mee te doen aan de Open Dag hebt u geen verwijzing nodig. Het is wel belangrijk dat u wel op de hoogte ben met uw medische geschiedenis

Ik ben in een rolstoel en ik wil meedoen maar ik heb geen transport, wat kan ik doen?

Fundashon Alton Paas heeft twee rolstoel vriendelijke auto’s die u thuis kan ophalen en ook terugbrengen. Het is belangrijk om dit vooraf te melden zodat dit gepland kan worden met de andere ritten van de dag. Voor deze rit is er wel een vergoeding nodig van 35 gulden.

Hoe snel kan ik beginnen als ik geïnteresseerd ben in een van de programma's van de AP Center?

Als u tot de conclusie bent gekomen dat u wil beginnen dan moet u met ons administratie afspreken welke oefenschema u kiest. Hierna worden afspraken gemaakt over frequentie, dag en tijd. Na deze bepalingen krijgt u van ons alle informatie om in de volgende maand Mei te starten.

Dekt SVB de programa's van de AP Center?

Nee, SVB dekt de programmas van de AP Center niet. Tot dit moment moet iedereen de programma’s uit eigen zak betalen. Daardoor krijgt iedereen ook de kans om hun frequentie van oefenen te bepalen zodat het ook beter in uw budget past, maar toch alle voordelen kan krijgen van oefenen.

Hoe kom je bij AP Center?

Vul in dit formulier en dan zullen wij contact met u opnemen om een uur met u af te spreken.

Aanmeldings formulier voor Open Dag AP Center

 

Verificatie